Tuinfair midwoud 8 tm 10 juni 2019

Tuinfair Midwoud 8, 9 & 10 juni 2019 Oriental editon

Tuinfair midwoud 8 tm 10 juni 2019

Weer een record tijdens Tuinfair 2018Weer een record tijdens Tuinfair 2018Weer een record tijdens Tuinfair 2018

tuinfair midwoud
oriental edition

Pinksteren 8, 9 en 10 juni 2019

TUINFAIR MIDWOUD

Tijdens het Pinksterweekend 8, 9 en 10 juni 2019 staat Landgoed De Knap in Midwoud (NH) weer volop in het teken van buitenleven, interieur, koken, kunst, muziek, theater en vrijetijdsbesteding.

Het 4 hectare grote landgoed met de boerderij, unieke boomgaard en de grote weilanden is een prachtig decor, waarin de standhouders met veel enthousiasme hun producten presenteren en u informeren over de nieuwste trends voor huis, tuin en lekker leven! Tijdens de drie mooie Pinksterdagen kunt u het gevoel van sfeer en ruimte proeven en vooral veel inspiratie komen opdoen.

Tuinfair Midwoud is een waar paradijs voor iedereen die van het buitenleven houdt, maar er is veel meer dan dat. Het programma is gevuld met muziek, workshops, theater, diverse stands met smakelijke delicatessen, kramen gevuld met streekproducten, professionele horeca, (kinder)kleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design, en kramen vol brocante snuisterijen en de leukste geschenkartikelen.

Ook dit jaar zult u verrast worden door een uitermate swingend muziekprogramma en zal de organisatie van Tuinfair Midwoud zoals ieder jaar, meerdere goede doelen sponsoren. Vanzelfsprekend zijn er voor de kinderen meer dan genoeg leuke activiteiten. Kortom: een uitje om met het hele gezin van te genieten.
OPENINGSTIJDEN & ENTREE

8, 9 & 10 juni 2019 van 10:00 tot 18:00 uur